A-osztály

Limuzin

A-osztály limuzin
Készen áll egy új generációra.

B-osztály

Sports Tourer

B-osztály Sports Tourer
A ránk váró legjobb dolgokhoz.

C-osztály

Limuzin

T-modell

Coupe

C-osztály
Egy osztállyal feljebb.

E-osztály

Limuzin

T-modell

Coupe

Cabrio

E-osztály
A sportosság és elegancia bűvöletében.

S-osztály

Limuzin

Coupé

S-osztály Limuzin
A haladás jelképe.

GLC-osztály

Offroader

GLC-osztály Offroader
Mercedes, szabadon. A GLC.

GLE-osztály

Offroader

Coupé

GLE-osztály Offroader
Minden úton vezet.

GLS-osztály

Offroader

GLS-osztály Offroader
Nincs előtte akadály.

GLA-osztály

Offroader

GLA-osztály Offroader
Nincs előtte akadály.

G-osztály

Cabriolet

Terepjáró

G-osztály
Kalandra tervezve.

CLA-osztály

Coupé

Shooting Brake

CLA-osztály

CLS-osztály

Coupe

CLS- Shooting Brake

CLS-osztály Coupe
Értelem és érzelem.

SLC-osztály

Roadster

SLC-osztály Roadster
Intim kapcsolatban az úttal.

SL-osztály

Roadster

SL-osztály Roadster
Igazi legenda a sportautók történetében.

AMG GT

Coupe

MERCEDES-AMG GT
Versenyzők alkották.

Üdvözüljük a Mercedes-Benz világában!

 

Integrált szerviz Csomag

A Mercedes-Benz Hungári Kft. az Integrált Szervíz Csomag szolgáltatást biztosítja minden általa Magyarországra importált és felhatalmazazott Mercedes-Benz márkakereskedésen keresztül eladott új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek forgalomba.

 

A szolgáltatás tartalma

- 4 év vagy 120.000 km ( amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi- a gyártó által előírt- karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Merceds-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.

- A gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb 120.000 km növelt jármű javítási garancia.

 

Díjtalan karbantartás

Nem vitás, a szekszerű kezek által elvégzett szakszerű karbantartás, amelynek elvégzése kizárólag Mercedes-Benz Eredeti ALklatrészek és a Daimler AG által jóváhagyott kenő- és segédanyagok at használnak fel, igen komoly érték, amelyet a piac is visszaigazol. Gondoljion csak a használt autó hírdetésekben olvasható "vezett szervizkönyvvel" vagy " Mercedes-Benz által vezett szervizkönyvvel" jelzőkre. Ezeket a jelzőket a Ön járművének mostantól négy évig vagy 120.000 km-ig mi díjtalanul elérhetővé tesszük!

 

Szerviz-edesékesség jelzés a műszerfalon?

Csak semmi stressz!

Bízza meg bármelyik Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartert az esedékes karbantartási műveletek elvégzésével, a számla kifizetése az első 48 hónapban vagy 120 000 km-ig a mi gondunk.

 

 

Amit a karbantarási munkák tartalmaznak:

- a gyártó által előírt karbantartási műveletek az elvégzésükhöz szükséges Mercedes-Benz Eredti Alkatrészek és aDaimler AG jóváhagyásával rendelkező kenő- és segédanyagokkal. A munkák pontos köréről a járműjöz tartozó Szervizfüzetben talál részletes tájékoztatást..

 

 

Amit a karbantartási munkák nem tartalmaznak:

- a karbantartási munkák során végzett ellenőrzések alkalmával megállapított szükséges javítási munkákat a hozzájuk tartozó alkatrészekkel ( ezek jellemzően az ún. "kopóalkatrész-pótlás", pl. fékbetét, féktárcsa elhasználódás miatti csere),

- a gyártó által előírt csereperiódusnál gyakoribbalkatrész csere (pl. fokozottan porors környezetben légszűrőbetét vagy belsőtér-szűrők cseréje),

- két karbantartási periódus között szükségessé váló folyadéjk utántöltések (pl. motorolaj, AdBlue ill. ablakmosó folyadék).


Árendás Kft. © 2004-2020.